Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Гравирани химикал и кутийка

Кутията и химикалката могат да се гравират с кратък текст по ваш избор. Материал на кутийката: 3мм шперплат, химикалът е метален. Моля, попълнете полетата в "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Забележка: всеки наш артикул е застрахован при транспортирането си. Когато получите стоката от куриера, задължително трябва да я отворите пред него и ако има нередност, да се установи на място. Гифтмания бг не носи отговорност за повредени пратки, установени след това или на по-късен етап.

Цена 36,90 лв.

Колие и обици водка Абсолют

Комплект от обици и колие с формата на бутилки водка Абсолют. Размер на висулката: 3 см х 1 см. Поставени са в красива кутийка.

Забележка: Предлагат се и поотделно - колието и обиците.

Цена 23,90 лв.

Вино с етикет, свещичка с послание и огледалце за мама

Подарък за най-добрата майка на света - бутилка червено вино с етикет с ваш текст, огледалце за мама и чаена свещичка с послание, което след като се запали, се появява.

Виното е 750 мл, българско производство, може да бъде и бяло по желание.

Размер на огледалцето: 7,2 см х 7,2 см х 1 см.

Цена 27,90 лв.

Кутия с готварска престилка и тефтер "От златните ръце на баба"

Кутия с прозрачен капак, в която сме поставили престилка за готвене и тефтер за рецепти с надпис "От златните ръце на баба". Размер на бележника: 21,5 см х 15 см х 1,5 см, с твърди гланцирани корици и 96 раирани листа. Размер на престилката: 70 см х 56 см.

Цена 36,90 лв.

2 чаши "Обичам те!-И аз!" и бутилка вино с етикет

Комбинация от две чаши с готов надпис "Обичам те!-И аз!" и бутилка червено или бяло вино (по избор) с ваша снимка и текст. Виното е българско производство. Ако желаете да е бяло, при потвърждение на поръчката го уточнете.

Моля, прикачете снимка (по желание) и текст в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Цена 39,90 лв.

Кутия "Арестуван за кражба на моето сърце"

Комплект от няколко любовни аксесоара - еротични зарчета, които имат светъл отенък в тъмното, белезници с пух, перце и свещички с послания - появяват се на дъното, когато свещта се разтопи. Ето и надписите им:

Просто ти напомням - Обичам те!

Обичам те Обичам те

Обичам те безкрайно

Ти си моето щастие

Размер на кутийката: 12 см х 11,5 см х 5 см.

Цена 23,90 лв.

Кутийка с катинар сърце и бобче "Обичам те!"

Катинар с формата на сърце с шифър за заключване и гравирано бобче с надпис "Обичам те!". Подарък за романтични хора. Размер на катинарчето: 4 см х 7,5 см, размер на кутията: 5,3 см х 8 см х 2,3 см.

Цена 16,90 лв.

Комплект гривни "Неразделки"

Две гривни с висулка половинка сърце, които щом се доближат с магнит се съединяват в едно цяло сърце. Поставени са в кутия. Гривните са с бял и черен цвят. Точно като ин и ян. Регулира се размерът им.

Цена 18,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук