Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Жива картина от мъх "Дървото на живота"

Картина с декорация от скандинавски мъх в различни цветове. Мъхът е изключително лесен за поддръжка - не е нужно поливане, нито специални грижи. Необходимо е само да не се поставя на пряка слънчева светлина, да не е срещу потока на въздух от климатика. Дори има функцията да поема влагата от помещението. Издържа с години, при правилно съхранение.

Картината на дървото на живота е изработена от естествени материали - скандинавски мъх и истинско дървено клонче за ствол.

Цена 50,00 лв.

Кутия с готварска престилка и тефтер "От златните ръце на баба"

Кутия с прозрачен капак, в която сме поставили престилка за готвене и тефтер за рецепти с надпис "От златните ръце на баба". Размер на бележника: 21,5 см х 15 см х 1,5 см, с твърди гланцирани корици и 96 раирани листа. Размер на престилката: 70 см х 56 см.

Цена 36,90 лв.

Свещ с аромат на ябълка и канела

Ароматна свещ ябълка и канела, ръчна изработка, българско производство. Поставена в метална кутийка, рецикрируема. Свещта е изработена от напълно естествени продукти - соев восък, без парабени и фталати. Към опаковката на свещта има прикрепен кибрит, с който на момента може да я запалите. С над 50 часа време за горене.

Цена 26,90 лв.

Свещ с аромат на мъфин

Ароматна свещ мъфин, ръчна изработка, българско производство. Поставена в метална кутийка, рецикрируема. Свещта е изработена от напълно естествени продукти - соев восък, без парабени и фталати. Към опаковката на свещта има прикрепен кибрит, с който на момента може да я запалите. С над 50 часа време за горене.

Цена 26,90 лв.

Свещ с аромат на пъпеш и кайсия

Ароматна свещ пъпеш и кайсия, ръчна изработка, българско производство. Поставена в метална кутийка, рецикрируема. Свещта е изработена от напълно естествени продукти - соев восък, без парабени и фталати. Към опаковката на свещта има прикрепен кибрит, с който на момента може да я запалите. С над 50 часа време за горене.

Цена 26,90 лв.

Свещ с аромат на капучино

Ароматна свещ капучино, ръчна изработка, българско производство. Поставена в метална кутийка, рецикрируема. Свещта е изработена от напълно естествени продукти - соев восък, без парабени и фталати. Към опаковката на свещта има прикрепен кибрит, с който на момента може да я запалите. С над 50 часа време за горене.

Цена 26,90 лв.

Свещ с аромат на шоколад

Ароматна шоколадова свещ, ръчна изработка, българско производство. Поставена в метална кутийка, рецикрируема. Свещта е изработена от напълно естествени продукти - соев восък, без парабени и фталати. Към опаковката на свещта има прикрепен кибрит, с който на момента може да я запалите. С над 50 часа време за горене.

Цена 26,90 лв.

Чаша Емоджи с капаче на винт и поставка за телефон

Emoji чаша, керамична, с вместимост 400мл. Капачето е на винт със силиконово уплътнение за пълно затваряне без разливане на течността. Има и поставка, на която може да се сложи телефон. Размер: 12,9 см х 12 см х 11 см.

Цена 24,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук