Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Ключодържател фотоапарат

Аксесоар за фотографи - ключодържател фотоапарат. Размер: 5 см х 4 см. Ключодържателят има опция за издаване на звук като от направена снимка и светва обектива. В долната част е нужно да отстраните защитата на батериите и ще се насладите на готино копие на фотоапарат.

Цена 16,90 лв.

Ключодържател мини албум за снимки

Ключодържател фото албум, който съдържа 10 листа, в които може да сложите своите снимки, точно както в обикновен албум за снимки. Само че този е с миниатюрна форма и се побира в дланта ви. Размер: 4 см х 4,5 см.

Ако желаете, можем да поставим вашите 20 бр. снимки - цената ще се оскъпи с 12 лв. За целта е нужно да ни ги изпратите на Вайбър 0883 22 44 41 или на имейл info{at}giftmania.bg. Изберете опция по-долу за вариант с или без снимките.

Цена 13,90 лв.

Карти с въпроси "Сподели ми" за парти

Картите са 100 броя и ще разчупят вашето парти или събиране с приятели. Игра от типа "Истина или предизвикателство". Забавлявайте се заедно с приятелите. Вдигнете градуса на партито.

Цена 24,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства за семейството

Албум, луксозно издание с възможност да поставите и свои общи снимки, докато извършвате написаните предизвикателства с цялото семейство.  40 действия, които да направите заедно с любимите си хора у дома. Забавлявайте се, изтърквайки скреч фолиото и разбирайки какво предстои. Предизвикайте себе си и се забавлявайте. С тези предизвикателства ще разберете кой е най-находчив, кой има най-голямо чувство за хумор, кой е по-изобретателен.

Цена 39,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства в леглото

Албум, луксозно издание с възможност да поставите и свои общи снимки, докато извършвате написаните предизвикателства. Горещи 40 действия, които да направите заедно с любимия човек в леглото. Забавлявайте се, изтърквайки скреч фолиото и разбирайки какво предстои. Предизвикайте себе си и се опознайте на друго ниво. Етапът на вашата връзка не е от значение - дали сте се запознали преди дни или години.

Цена 39,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства за двойки

Албумът съдържа 40 различни идеи за игри, предизвикателства или действия, които ще сближат всяка двойка. Ще излезете от зоната си на комфорт, но ще се забавлявате искрено. Луксозното издание има място, където сами да поставите свои общи снимки и така да превърнете книгата в страхотен спомен. Текстовете за действията са скрити под скреч фолио за изтриване за още повече емоции.

Цена 39,99 лв.

Скреч тийн календар с предизвикателства

Календар за тийнейджъри с предизвикателства за всеки ден от 2024 година. Някои от тях са под скреч полета за изтриване. За да е още по-забавно. Темите са всякакви и са съобразени с празниците, дните от седмицата и ваканциите на тийнейджърите. Действията развиват мисленето, усвояването на нови знания, насърчават сръчността, таланта и уменията на всеки тийнейджър на възраст от 11 до 17 години. Могат да се изпълняват с приятели или вкъщи със семейството.

Цена 32,99 лв.

Скреч календар с предизвикателства за 2024 година

Календар на предизвикателствата за идващата 2024 година. На места има скреч полета, под които са скрити предизвикателства от всякакъв тип. Календарът е подходящ както за жени, така и за мъже. Съдържа действия, съобразени със сезоните, дните от седмицата и празниците. Темите са много разнообразни - фотография, спорт, традиции, култура, кулинария, пътешествия и др.

Цена 32,99 лв.

Жива картина от мъх "Дървото на живота"

Картина с декорация от скандинавски мъх в различни цветове. Мъхът е изключително лесен за поддръжка - не е нужно поливане, нито специални грижи. Необходимо е само да не се поставя на пряка слънчева светлина, да не е срещу потока на въздух от климатика. Дори има функцията да поема влагата от помещението. Издържа с години, при правилно съхранение.

Картината на дървото на живота е изработена от естествени материали - скандинавски мъх и истинско дървено клонче за ствол.

Цена 50,00 лв.

Подарък за годишнина "Аз обичам..."

Рамка с красиво декорирано сърце от рози "Аз обичам..." и вашите имена. Интересен начин да покажете любовта си. Рамката може да е с размер 15 см х 20 см или А4 (+4 лв). Изберете опция по-долу. В секцията "Персонализиране на продукта" може да попълните имената си и кратък текст, ако ще е различен от посочения.

Цена 19,90 лв.

Музикална кутия за бижута калъф от китара

Музикална бижутерка с формата на калъф от китара. Материал: пластмаса. Размер: 27 см х 14 см х 6 см. Когато кутията се отвори, се появява балеринка, която на музика се върти. Точно като класическите музикални кутии.

Редовна цена 28,90 лв. -3,00 лв. Цена 25,90 лв.
  • -3,00 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук