Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Стенен часовник зъб и чаша за зъболекар

Арт часовник зъб с размер 25 см х 20 см, издълбания зъб е 18 мм, печатната основа е 3 мм. В комбинация с керамична чаша за чай и кафе, отново с името на зъболекаря и надпис по желание. Чашата се предлага в 2 различни дизайна, при потвърждение на поръчката може да го уточните или при завършването ѝ, го напишете в полето за коментар. Моля попълнете полето "Персонализиране на продукта" по-долу с надписите за часовника и за чашата.

Забележка: Часовникът е без стъкло отпред.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Внимание! Поради големия обем натовареност, срокът за изработка може да бъде до 7 работни дни. 

Цена 61,90 лв.

Чаша Емоджи с капаче на винт и поставка за телефон

Emoji чаша, керамична, с вместимост 400мл. Капачето е на винт със силиконово уплътнение за пълно затваряне без разливане на течността. Има и поставка, на която може да се сложи телефон. Размер: 12,9 см х 12 см х 11 см.

Цена 24,90 лв.

Чаша "Колелото на късмета"

Чаша за напитки с принт колело на късмета с различни надписи за изпълнение. Към чашата с малка вендуза се закрепва стрелката, която се върти. Чашата е стъклена, размер: 14,5 см х 9 см.

Цена 16,90 лв.

Чаша и тефтер "Най-добрата медицинска сестра"

Чаша и тефтер за най-добрата медицинска сестра. Бележникът е с размери 21,5 см х 15 см х 1,5 см, има твърди гланцирани корици и съдържа 96 раирани страници. Чашата е подходяща за кафе, чай или друго, вместимост 330 мл. Моля, напишете името на медицинската сестра в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Тефтер и чаша за фризьорка

Тефтер с твърди, гланцирани корици и чаша с дръжка с формата на сешоар. Специално за фризьори. Бележникът е с размери 21,5 см х 15 см х 1,5 см и съдържа 116 бели раирани страници. Чашата е с размери 11 см х 13 см.

Цена 29,90 лв.

Стихотворение, чаша и огледалце за мама

Подарък за мама за осми март - деня на жената. Съдържа чаша за кафе или чай (330 мл), огледалце с надпис "Най-добрата мама" с размери 7,2 см х 7,2 см х 1 см и стихотворение, посветено на една страхотна майка, поставено в рамка с размер А4 (може да бъде в множествено число, ако подаръкът е от повече от 1 дете).

Цена 32,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук