Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Дизайнерски часовник за фризьорски салон

Часовник за фризьори с надпис по желание на клиента - моля, напишете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу. Материал: 3мм шперплат, размер: 25 см. Предлагаме два различни дизайна, при потвърждение на поръчката от наш сътрудник, ще уточните кой точно желаете.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 45,90 лв.
  • Ново

Стенен часовник БМВ с номера на колата ви

Часовникът е с поставено логото на BMW и персонален регистрационен номер или надпис - моля, попълнете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу. Часовникът е стенен. Материал: черен плексиглас с директен UV печат. Размер в диаметър: 25 см.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 49,90 лв.
  • Ново

Карти за двойки "Сподели ми" в леглото

Подарък за двойки - 100 броя карти с въпроси в леглото. Изтегляйте смело и питайте любимия човек. След това е негов ред да тегли и да пита вас. Забавлявайте се заедно. Въпросите са подходящи както за дълготрайни партньори, така и за нови.

Цена 24,99 лв.
  • Ново

Карти за двойки "Сподели ми"

Подарък за двойки - 100 броя карти с въпроси. Изтегляйте смело и питайте любимия човек. След това е негов ред да тегли и да пита вас. Забавлявайте се заедно. Въпросите са подходящи както за дълготрайни партньори, така и за нови.

Цена 24,99 лв.
  • Ново

Книга-албум с предизвикателства за семейството

Албум, луксозно издание с възможност да поставите и свои общи снимки, докато извършвате написаните предизвикателства с цялото семейство.  40 действия, които да направите заедно с любимите си хора у дома. Забавлявайте се, изтърквайки скреч фолиото и разбирайки какво предстои. Предизвикайте себе си и се забавлявайте. С тези предизвикателства ще разберете кой е най-находчив, кой има най-голямо чувство за хумор, кой е по-изобретателен.

Цена 39,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства в леглото

Албум, луксозно издание с възможност да поставите и свои общи снимки, докато извършвате написаните предизвикателства. Горещи 40 действия, които да направите заедно с любимия човек в леглото. Забавлявайте се, изтърквайки скреч фолиото и разбирайки какво предстои. Предизвикайте себе си и се опознайте на друго ниво. Етапът на вашата връзка не е от значение - дали сте се запознали преди дни или години.

Цена 39,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства за двойки

Албумът съдържа 40 различни идеи за игри, предизвикателства или действия, които ще сближат всяка двойка. Ще излезете от зоната си на комфорт, но ще се забавлявате искрено. Луксозното издание има място, където сами да поставите свои общи снимки и така да превърнете книгата в страхотен спомен. Текстовете за действията са скрити под скреч фолио за изтриване за още повече емоции.

Цена 39,99 лв.

Скреч тийн календар с предизвикателства

Календар за тийнейджъри с предизвикателства за всеки ден от 2024 година. Някои от тях са под скреч полета за изтриване. За да е още по-забавно. Темите са всякакви и са съобразени с празниците, дните от седмицата и ваканциите на тийнейджърите. Действията развиват мисленето, усвояването на нови знания, насърчават сръчността, таланта и уменията на всеки тийнейджър на възраст от 11 до 17 години. Могат да се изпълняват с приятели или вкъщи със семейството.

Цена 32,99 лв.

Скреч календар с предизвикателства за двойки

Календар за 2024 година с предизвикателства за двойки. Забавлявайте се с любимия човек. Календарът е изпълнен с предизвикателства за всеки един ден, които са на различна тематика - фотография, мода, празници, кулинария, спорт, музика и много други. Има предизвикателства, скрити под скреч полета, които може да изтъркате с монета. Действията са съобразени със сезоните, празниците и дните от седмицата.

Цена 32,99 лв.

Скреч календар с предизвикателства за 2024 година

Календар на предизвикателствата за идващата 2024 година. На места има скреч полета, под които са скрити предизвикателства от всякакъв тип. Календарът е подходящ както за жени, така и за мъже. Съдържа действия, съобразени със сезоните, дните от седмицата и празниците. Темите са много разнообразни - фотография, спорт, традиции, култура, кулинария, пътешествия и др.

Цена 32,99 лв.

Кутия "Аптечката на..." с бутилка и шотчета

Комплект кутия "Аптечката на..." с надпис или име по ваше желание и бутилка с шотове. Бутилката също може да се персонализира с етикет, залепен върху нея. Кутията е изработена от шперплат, 3мм. Размер: 33 см х 22 см х 10 см. Бутилката е с вместимост 1л. За многократно ползване. Попълнете желания текст за гравиране на кутията и за етикета на бутилката по желание.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 65,00 лв.

Гравиран комплект от тефтер, химикал и кутия

Кутия от 3мм шперплат с текст по избор. В кутията поставяме тефтер и химикалка, отново с ваш текст и символ по желание, според случая. Попълнете всички текстове в "Персонализиране на продукта". Текстът, с който се гравира тефтерът може да бъде в червен, жълт, син или зелен цвят. Изберете го по-долу. Тефтерът е с размер А5 и има кожена корица. Дизайнът на гравирането на кутията и тефтера може да е според вашите желания, за целта се свържете с нас за повече информация.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук