Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Жива картина от мъх "Дървото на живота"

Картина с декорация от скандинавски мъх в различни цветове. Мъхът е изключително лесен за поддръжка - не е нужно поливане, нито специални грижи. Необходимо е само да не се поставя на пряка слънчева светлина, да не е срещу потока на въздух от климатика. Дори има функцията да поема влагата от помещението. Издържа с години, при правилно съхранение.

Картината на дървото на живота е изработена от естествени материали - скандинавски мъх и истинско дървено клонче за ствол.

Редовна цена 50,00 лв. -5,00 лв. Цена 45,00 лв.
  • -5,00 лв.

Фоторамка за бебе с място за отпечатъци краче и ръчичка

Рамката е в розов цвят, с място за една снимка на бебчето с размер 11 см х 8 см. Съдържа гъба, напоена с мастило, чрез която да направите отпечатък от крачето и ръчичката на бебето. Рамката може да се постави настолно или на стена. Ако желаете ние да поставим снимката на детенцето - прикачете я в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерните снимки. Размер на рамката: 27 см х 22 см х 2 см.

Редовна цена 26,90 лв. -3,00 лв. Цена 23,90 лв.
  • -3,00 лв.

Родословно дърво в рамка

Колаж родословно дърво, поставено в рамка. Може да изберете от 2 размера за рамка по-долу. А в полето "Персонализиране на продукта" (намира сем под примерната снимка на продукта) може да попълните имената за дървото и текст за заглавие и за долната част.

Редовна цена 24,90 лв. -3,00 лв. Цена 21,90 лв.
  • -3,00 лв.

Купа сърце с надпис по избор

Купа с персонализиран надпис на основата. Може да го попълните в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Материал - чашка: метална, тяло: пластмаса, основа: мрамор. Височина на купата заедно с основата: 23 см.

Редовна цена 34,90 лв. -3,00 лв. Цена 31,90 лв.
  • -3,00 лв.

Шампанско със златни частици и чаша за баба

Бутилка златно шампанско (може да изберете бутилка от 200 мл или от 750 мл по-долу) в кутия с формата на кюлче злато. В комбинация с чаша за шампанско с надпис за най-добрата баба на света. Защото тя заслужава това признание. Шампанското е с марката Osterreich Gold - съдържа 23 каратови златни частици. Съвсем безвредно за консумация.

Редовна цена 39,90 лв. -3,00 лв. Цена 36,90 лв.
  • -3,00 лв.

Колаж "Нашата любовна история"

Колажът "Любовна история" съдържа три карти на места, на които са се случили най-вълнуващите моменти от Вашата връзка. Под всяко има възможност да се сложи адреса и какво се е случило, както и дата. А като заглавие можем да поставим отново текст по Ваш избор. За целта, моля попълнете секцията "Персонализиране на продукта" под снимката. Колажът се поставя в рамка с размер А3 - 42 см х 29.7 см.

Редовна цена 31,90 лв. -2,00 лв. Цена 29,90 лв.
  • -2,00 лв.

Грамота за абитуриент или абитуриентка

Сертификат за най-готиният/готината абитуриент/ка. Може да изберете от 2 размера на рамката по-долу, както и за момче или момиче. Моля, попълнете данните за грамотата в секцията "Персонализиране на продукта", която се намира малко под примерната снимка.

Редовна цена 19,90 лв. -3,00 лв. Цена 16,90 лв.
  • -3,00 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук