Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Бутилка вино и бонбони Кама Сутра

Кутия шоколадови бонбони Кама Шастра (175гр.) и бутилка червено вино с персонализиран етикет. Моля, попълнете желания текст в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Виното е 700 мл, българско производство - мерло. Бонбоните са изработени много детайлно с пози от Кама Сутра - от бял, черен и млечен шоколад.

Цена 34,90 лв.

Вино Кама Сутра

Бутилка вино, 750 мл, червено (може да бъде и бяло по желание). На етикета има пози от Кама Сутра и послание по желание на клиента. Моля, попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Бутилката вино е с включена картонена кутия и аерофолио.

Цена 19,90 лв.

Бонбони с пози Кама Сутра и еротични зарчета

Шоколадови бонбони - 8 броя, с пози от Кама Сутра и еротични зарчета, 2 броя. На единия зар има изобразени пози, а на другия - местата, на които да се изпълняват. Светят в тъмното. Бонбоните в кутията са комбинация от бял, млечен и натурален шоколад. Грамаж: 175 гр. Кутията с бонбони Кама Шастра е с размер 20 см х 29 см.

Цена 24,90 лв.

Комплект белезници и еротични зарчета

Белезници с червен, черен или розов пух в комбинация с еротични зарове. На единия зар има пози, а на другия - местата където да се практикуват. Забавна еротична игра за възрастни. Може да изберете цвета на белезниците малко по-долу.

Еротичен комплект "Кутия на изкушението"

Дървена кутия с надпис "Кутия на изкушението", с няколко еротични аксесоара. Съдържа:

- еротични зарчета

- белезници (пластмасови)

- ключодържател бич

- превръзка за очи

Кутията е с размери: 15 см х 10 см х 7 см.

Цена 16,90 лв.

Еротичен комплект "Изкусителката"

Секси бельо в червена дантела. Комплектът се състои от топ с жартиери, прашки и гривни от дантела за ръцете, които са свързани помежду си с еластична връзка.

Внимание! Чорапите не са включени.

Цена 21,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук