Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Часовник с лого

Стенен часовник с лого. Фирмен подарък, подходящ за реклами и промоции. Обявената цена е при поръчка на минимум 3 броя. Отстъпки при поръчка на по-големи количества. За повече информация - свържете се с нас. Моля прикачете Вашето лого и текст в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: около 3 работни дни, според обема на заетостта към момента на поръчката.

Цена 25,90 лв.

Шоколад с Лого

Шоколад с Вашето лого. Сладък начин да представите фирмата си и да направите подарък на Вашите клиенти и партньори. Възможност за отстъпки при поръчка на по-големи количества. За повече информация - свържете се с нас. Моля прикачете логото и текста си в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Внимание: посочената цена важи за поръчка на минимум 7 броя. За единични бройки цената е 9,90 лв.

Цена 7,90 лв.

Чаша с Лого

Бяла чаша с Вашето лого. Моля прикачете файла с логото в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Посочената цена важи при поръчка на минимум 5 броя. Отстъпки за поръчка на по-големи количества. За повече информация - свържете се с нас.

Цена 14,00 лв.

Тениска с Лого

Дамска или мъжка тениска с логото на Вашата фирма. Прекрасен подарък за промоции и реклами. Посочената цена е за поръчка на минимум 5 бр. Отстъпка при поръчка на големи количества. За повече информация - свържете се с нас.

Цена 24,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук