Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Филтриране по

Категории

Категории

Наличност

Наличност

Тегло

Тегло

  • 0 kg - 2,4 kg

Цена

Цена

  • 3,00 лв. - 450,00 лв.

Размер

Размер

Цвят

Цвят

Изберете кутийка

Изберете кутийка

Активни филтри

Тефтер-органайзер с гравиран текст

Бележник с твърди, гумирани корици. Размер А5 - 21 см х 14,8 см. Съдържа 160 раирани страници, има го в различни цветове - изберете по-долу. Текстът на него определяте вие - попълнете го в  "Персонализиране на продукта". Тефтерът има 2 корици, като едната е с място за поставяне на визитни картички или друго. Надпис или картинка се поставя с директен UV печат.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

  • Ново

Бял химикал с камъчета и гравиран надпис

Красива химикалка в бяло, с декоративни камъчета и надпис по желание на клиента. Поставен в бяла кутийка. Моля, напишете нещо кратко за гравиране в "Персонализиране на продукта" по-долу и запазете промяната.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 27,90 лв.
  • Ново

Химикалка с гравиран надпис в кутия

Гравирана химикалка в картонена кутия. Може да се гравира кратък текст или имена - за целта, моля попълнете полето "Персонализиране на продукта"  по-долу.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 21,90 лв.
  • Ново

Тефтер с гравиран текст за доктор

Тефтерът е с размер А5 (15 см х 20 см), съдържа 240 страници, 13 страници с полезна информация и има сатенена лента за отбелязване. Може да изберете между два цвята на текста по-долу - син и червен. Облицован е с луксозна термо кожа. Моля, попълнете желания текст в "Персонализиране на продукта".

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Гравирани химикал и кутийка

Кутията и химикалката могат да се гравират с кратък текст по ваш избор. Материал на кутийката: 3мм шперплат, химикалът е метален. Моля, попълнете полетата в "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Забележка: всеки наш артикул е застрахован при транспортирането си. Когато получите стоката от куриера, задължително трябва да я отворите пред него и ако има нередност, да се установи на място. Гифтмания бг не носи отговорност за повредени пратки, установени след това или на по-късен етап.

Цена 36,90 лв.

Жива картина от мъх "Дървото на живота"

Картина с декорация от скандинавски мъх в различни цветове. Мъхът е изключително лесен за поддръжка - не е нужно поливане, нито специални грижи. Необходимо е само да не се поставя на пряка слънчева светлина, да не е срещу потока на въздух от климатика. Дори има функцията да поема влагата от помещението. Издържа с години, при правилно съхранение.

Картината на дървото на живота е изработена от естествени материали - скандинавски мъх и истинско дървено клонче за ствол.

Цена 50,00 лв.

Букет за учителка в рамка с 3д розички

Подарък за учителка или жена - рамка с декоративни мини рози, оформени като букет сърце и ваше послание. С възможност за поставяне на снимка по желание. Рамката е с размер А4 (21 см х 29,7 см). Моля, попълнете полетата по-долу от  "Персонализиране на продукта". При поръчката в коментар може да запишете дали искате розови, лилави или червени розички.

Цена 24,90 лв.

Грамота за най-добър пожарникар в рамка

Грамота в рамка за най-добър пожарникар. Рамката може да е с размер 15 см х 20 см или А4 (21 см х 29,7 см) - изберете по-долу. Моля, напишете данни за сертификата в полето "Персонализиране на продукта".

Цена 19,90 лв.

Плакет в плюшена кутия

Плакет с надпис по ваш избор. На пластината може да се постави лого, знак или друго изображение. Кутийката е плюшена и е с размери 9 см х 12,5 см х 3,3 см. Пластината е с тазмери 10 см х 7 см. Може да изберете цвят по-долу. Моля, напишете своя текст и прикачете по желание изображение в "Персонализиране на продукта".

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Сватбен подарък в рамка

Персонален подарък в рамка. С имената на младоженците, дата, кратко стихче в рима и от кого е подаръка. Поставя се в рамка по избор - 15 см х 20 см или А4 (21 см х 29,7 см). Моля, попълнете полето "Персонализиране на продукта" и изберете размер на рамката по-долу.

Цена 19,90 лв.

Статуетка бухал за директор или учител

Фигура бухал с ваш надпис на основата. Моля, попълнете го по-долу в секцията "Персонализиране на продукта". Статуетката е изработена от пластмаса, основата е мраморна. Височина (заедно с основата) - 12 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук