Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Доставки

и условия за доставка

Гифтмания бг предлага доставки за цяла България с куриер на Еконт Експрес със следните характеристики:

Доставката е за сметка на получателя.

Ако направите Вашата поръчка до 14:00 часа в работни дни, може да я получите на следващия работен ден, стига продуктът да не изисква време за изработка.

Куриерите на Еконт Експрес доставят пратки в страната от понеделник до събота.

В случай, че желаете доставка до по-малки населени места, срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от графика на посещение на куриерска фирма Еконт експрес .
 
 При доставка ако клиентът не бъде открит на посочения адрес или е посочил грешен такъв, повторната доставка е за негова сметка и заплаща и двете куриерски услуги. При получаване на пратката, клиентът трябва да я отвори и да се увери, че не е повредена, в присъствието на куриера. В случай на установяване на нанесена щета, се изготвя протокол съвместно с куриера, доставил пратката, на място при получаването й. Ако клиентът установи нередност след като доставката е извършена и куриерът не присъства - повредената стока, както и цената на куриерската услуга си остават за сметка на получателя.

Връщане на поръчан продукт

Всеки клиент има право да върне закупена стока в срок от 14 дни, считан от получаването на продукта, стига да е запазена цялостта на опаковката и търговския вид на стоката. Това не важи за подаръците, изработени със снимка, дата или друг вид персонализация. Разходите по връщането на стоката, са изцяло за сметка на клиента.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук