Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Тениска за рибар с име

Тениска със забавен надпис за рибар. Късметлийската тениска на... и името на рибаря. Размер може да изберете по-долу, а името за тениската напишете в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерната снимка.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Тениска бира

Тениска със забавен надпис "Аз съм....и карам бирата да изчезва. А каква е твоята суперсила?" . Малко по-долу може да изберете мъжка или дамска да е тениската и кой размер. Моля попълнете името за тениската в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Срок за изработка: 5 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Тениска с карта на първата среща

Уникална тениска с щампа на мястото на първата Ви среща с любимия човек. Сантиментален и много оригинален подарък. Има възможност да изберете дамска или мъжка, цвят и размер по-долу. Запишете и мястото на срещата, имена и дата в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Срок за изработка: 5 работни дни.

Тениска "Жена №1" с име

Тениска с надпис "Майка №1" или "Жена №1" и името на жената. Направете един персонализиран подарък за осми март или друг повод. Моля попълнете името в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Изберете и размер за тениската. Срок за изработка: 5 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Тениска супер мама

Бяла тениска с надпис супер мама и име. Оригинален подарък за жена. Моля попълнете името в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу и изберете размер на тениската.

Срок за изработка: 5 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Тениски за двойки крал и кралица

Комплект тениски за влюбени крал и кралица. Мъжките тениски са налични в размери S, M, L, XL, 2XL и 3XL. Дамските - S, M, L, XL. Моля в коментар към поръчката посочете от коя тениска какъв размер желаете или ни ги кажете когато се свържем с Вас по телефона за потвърждаване на поръчката.

Срок за изработка: 5 работни дни.

Цена 49,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук