Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Плакет в плюшена кутия

Плакет с надпис по ваш избор. На пластината може да се постави лого, знак или друго изображение. Кутийката е плюшена и е с размери 9 см х 12,5 см х 3,3 см. Пластината е с тазмери 10 см х 7 см. Може да изберете цвят по-долу. Моля, напишете своя текст и прикачете по желание изображение в "Персонализиране на продукта".

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Статуетка бухал за директор или учител

Фигура бухал с ваш надпис на основата. Моля, попълнете го по-долу в секцията "Персонализиране на продукта". Статуетката е изработена от пластмаса, основата е мраморна. Височина (заедно с основата) - 12 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Грамота за шеф и мини купа

Грамота и мини купа за шеф. Грамотата се поставя в рамка с размер по избор - има 2 варианта, от които да изберете по-долу. Моля, напишете данни за грамотата - име на шефа, дата и град и от кого е, в секцията "Персонализиране на продукта" под снимката.

Размер на мини купата: 13 см х 7 см.

Цена 24,90 лв.

Статуетка за рибар с надпис

Статуетка с формата на рибар и възможност за надписване на табелката на основата. Материал: пластмасово тяло и мраморна основа. Височина (с основата вкл.) 17 см. Моля, попълнете своя кратък текст в секцията "Персонализиране на продукта", която се намира малко под снимката.

Цена 26,90 лв.

Статуетка кола с надпис

Фигура с формата на кола и надпис на основата по Ваше желание. Изработена е от пластмаса, а основата е  мраморна. Размер (с включена основата) - 14,5 см.

Моля, попълнете желания надпис за основата в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 1-2 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Мини медал и купа сърце с персонализиран надпис

Купа с елемент сърце в комплект с медал с формата на сърце. И двата продукта са с персонализиран надпис по желание на клиента (надписът може да е еднакъв или различен на двата артикула). Моля, попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Купата е с размери 23 см (включва и основата), медалът е с диаметър 4 см. Купата е изработена от: метална чашка, пластмасово тяло и мраморна основа. Медалът е метален.

Цена 42,90 лв.

Купа сърце с надпис по избор

Купа с персонализиран надпис на основата. Може да го попълните в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Материал - чашка: метална, тяло: пластмаса, основа: мрамор. Височина на купата заедно с основата: 23 см.

Цена 32,90 лв.

Малък медал сърце с надпис

Медал с формата на сърце с кратък надпис по Ваш избор. Моля, напишете го в секцията "Персонализиране на продукта под примерната снимка. Медалът е с размер 4 см. Наличен е в два варианта - сребрист и златист - може да изберете опция по-долу. Към медала има включена текстилна връзка за врата.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Статуетка за шеф или бизнесмен

Фигура с надпис за Вашия шеф - поставяме текст по желание на клиента на основата. Моля, напишете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Размер (с основата): 18 см. Материал: тялото е пластмасово, долната част е мраморна.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Цена 27,90 лв.

Фигура пожарникар с надпис

Статуетка за пожарникар с възможност за поставяне на персонален надпис на основата. Моля, напишете го в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерната снимка. Размер на фигурата заедно с  основата: 17 см. Материал - тяло: пластмаса, основа: мраморна.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Фигура скейтборд

Статуетка за скейтбордисти. С надпис по Ваше желание - за целта моля попълнете полето в секцията "Персонализиране на продукта", която ще откриете малко под снимката. Фигурата е пластмасова, а основата е мраморна. Размер на статуетката заедно с основата: 17 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Фигура микрофон с надпис по избор

Статуетка микрофон с надпис по желание на клиента. Материал: пластмасово тяло и мраморна основа. Размер на фигурата (с основата): 16 см. Моля, попълнете полето в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук