Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Рамка с 1 снимка светещо сърце

Рамка за стена с място за една ваша снимка. В случай, че желаете да поставим снимката - качете я малко по-долу (+ 4лв). Снимката се защипва за прикачената за сърцето щипка. Има лампички за светещ ефект. Размер на снимката: 10 см х 14 см. Размер на рамката: 30 см х 30 см.

Цена 28,90 лв.

Ключодържател сърце с ваша снимка

Ключодържателят е с формата на сърце и в него поставяме ваша снимка - моля, прикачете я в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Материал: пластмаса, размер: 5 см х 5 см.

Цена 9,90 лв.

Подарък за годишнина "Аз обичам..."

Рамка с красиво декорирано сърце от рози "Аз обичам..." и вашите имена. Интересен начин да покажете любовта си. Рамката може да е с размер 15 см х 20 см или А4 (+4 лв). Изберете опция по-долу. В секцията "Персонализиране на продукта" може да попълните имената си и кратък текст, ако ще е различен от посочения.

Цена 19,90 лв.

Рамка за влюбени с 3D рози

Подарък за влюбени в рамка с размер А4 - 21 см х 29,7 см. С декоративни мини рози с ефект 3D. Текстът е тематичен и свързан с картинката на вплетените ръце. По желание текстът може да е различен - за целта, попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Цена 24,90 лв.

Комплект гривни "Неразделки"

Две гривни с висулка половинка сърце, които щом се доближат с магнит се съединяват в едно цяло сърце. Поставени са в кутия. Гривните са с бял и черен цвят. Точно като ин и ян. Регулира се размерът им.

Цена 18,90 лв.

Вино за годишнина в дървена кутия

Подарък за годишнина - бутилка вино с персонализиран етикет от 700 мл, поставена в красива дървена кутия с надпис "Честита годишнина". Може да попълните желания текст за етикета на бутилката в секцията "Персонализиране на продукта" под снимката. Размер на кутията: 35 см х 10 см х 10 см.

Цена 39,90 лв.

Шампанско със златни частици и 2 чаши Честита годишнина

Златно шампанско и комплект чаши за годишнина от сватбата или от началото на връзката. Чашите са стъклени и са поставени в картонена кутия. А шампанското може да бъде от 200 мл или от 750 мл - изберете по-долу.

Цена 43,90 лв.

Шампанско със златни частици и чаша за жена

Бутилка златно шампанско  - може да изберете бутилка от 200 мл или от 750 мл по-долу - в кутия с формата на кюлче злато. В комбинация с чаша за шампанско с надпис за една силна и истинска жена. Защото тя заслужава това признание. Шампанското е с марката Osterreich Gold - съдържа 23 каратови златни частици. Съвсем безвредно за консумация.

Цена 39,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук