Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Фоторамка за бебе с място за отпечатъци краче и ръчичка

Рамката е с място за една снимка на бебчето с размер 11 см х 8 см. Съдържа гъба, напоена с мастило, чрез която да направите отпечатък от крачето и ръчичката на бебето. Рамката може да се постави настолно или на стена. Ако желаете ние да поставим снимката на детенцето - прикачете я в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерните снимки. Размер на рамката: 27 см х 22 см х 2 см.

Имате възможност да изберете синя за момченце или розова за момиченце.

Мини фоторамка за бебе (количка) с магнит

Рамка за една снимка с формата на бебешка количка. Налична е в розов цвят. Има магнит на гърба. Рамката е малка - 9 см х 8 см. Снимката е 4 см х 4 см. Може да ни я изпратите, за да я поставим - прикачете я в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерните снимки.

Цена 4,00 лв.

Мини фоторамка за бебе (блузка) с магнит

Рамка за една снимка с формата на тениска. Налична е в розов цвят. Има магнит на гърба. Рамката е малка - 9 см х 8 см. Снимката е 4 см х 4 см. Може да ни я изпратите, за да я поставим - прикачете я в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерните снимки.

Цена 4,00 лв.

Балон за бебе момче или момиче

Балон бебешка количка за момченце или за момиченце. В сино с надпис Baby Boy или в розово с надпис Baby girl. Може да изберете вариант малко по-долу. Балонът може да се надуе както с хелий, така и с обикновен въздух, посредством сламка или помпа. Позволява многократно ползване. Размери в надуто състояние: 60 см х 56 см.

Внимание! Балонът се предлага в ненадуто състояние.

Цена 9,90 лв.

Рамка бебешка количка

Рамка с формата на бебешка количка и снимка на Вашето бебче. Материал: пластмаса, цветът изберете малко по-долу. Можете сами да поставите снимката си (рамката се отваря с кръстата отвертка) или да ни я пратите ние да я сложим в бебешката рамка. За целта е нужно да я прикачите в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерната снимка.

Цена 13,90 лв.

Надпис за кръщене

Табела "Честито кръщене" . Надписът е с размери 55 см х 24 см х 0,4 см и е изработен от пластмаса. Възможностите за окачване на стена са два - със сатенена панделка или с двойно залепващо тиксо.

Цена 14,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук