Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Грамота за най-добър автомонтьор

Грамотата е поставена в рамка - може да изберете между 2 размера: 15 см х 20 см или А4. Моля, попълнете име на автомонтьора, дата, град (ако ще желаете да присъстват) и от кого е сертификата. Има възможност да се изработи и с изцяло ваш текст - в този случай, свържете се с нас на тел. или Вайбър 0883 22 44 41

Цена 19,90 лв.

Грамота за най-добър пожарникар в рамка

Грамота в рамка за най-добър пожарникар. Рамката може да е с размер 15 см х 20 см или А4 (21 см х 29,7 см) - изберете по-долу. Моля, напишете данни за сертификата в полето "Персонализиране на продукта".

Цена 19,90 лв.

Грамота за най-добър ветеринарен лекар

Грамота за ветеринар в рамка с размер 15 см х 20 см или А4 по избор (може да изберете по-долу). Моля, попълнете име на ветеринря, дата и град ако ще слагаме и от кого е грамотата. Полето се намира малко под примерната снимка - "Персонализиране на продукта". В случай, че желаете да поставим ваш текст - свържете се с нас.

Цена 19,90 лв.

Грамота за най-добър програмист

Сертификат за програмисти. Може да изберете размер на рамката от 2 варианта - 15*20 см или А4 (21 см* 29.7 см). Попълнете по-долу името на програмиста, дата, град и от кого е. Ще откриете полето в секцията "Персонализиране на продукта" под примерната снимка.

Цена 18,90 лв.

Грамота за най-добър свекър/свекърва

Сертификат за свекър или свекърва. Грамотата може да е за тъст или тъща. В полето за персонализация малко по-долу може да напишете име, дата, град и от кого е подаръкът. Грамотата се поставя в рамка, която е включена в цената. Има 2 варианта за размер - 15 х 20 см или А4. Това също може да изберете.

Цена 19,90 лв.

Грамота за певец или певица

Сертификат за най-добрия певец или певица. Грамотата върви с рамка, като може да изберете между два размера по-долу (на различни цени). А в полето "Персонализиране на продукта" впишете данните за грамотата - име на певеца/певицата, дата, град и от кого е подаръкът.

Цена 19,90 лв.

Грамота за зъболекар или лекар

Сертификат за благодарност за Вашия лекар или зъболекар. Грамотата се поставя в рамка - изберете по-долу размера, както и за лекар или зъболекар. Може да попълните имената на специалиста, дата, град и от кого е подаръкът в секцията "Персонализиране на продукта", която ще откриете по-долу.

Цена 19,90 лв.

Грамота за танцов учител/ка

Сертификат за танцов ръководител/ка. Ще поставим неговото/нейното име, дата, град и имена на подаряващите. Грамотата се поставя в рамка с размер 15 см х 20 см или размер А4. Може да изберете опция малко по-долу. А в секцията "Персонализиране на продукта" може да попълните данните за сертификата.

Цена 19,90 лв.

Грамота за маникюристка или фризьорка

Грамота за Вашата маникюристка или фризьорка с нейното име, дата, град и от кого е подаръка. Моля, впишете тези данни в секцията "Персонализиране на продукта" под примерните снимки. По-долу може да изберете кой вид грамота желаете и какъв размер да бъде рамката.

Цена 19,90 лв.

Грамота и ключодържател за супер учител

Грамота и ключодържател с надпис "За най-готиния учител". Има два варианта за мъж или жена учители. Сертификатът е с име, дата, град и подаряващи, подадени от вас. Моля,  попълнете полетата в секцията "Персонализиране на продукта" малко по-долу. Грамотата се поставя в рамка с размер А4 (21 см х 29,7 см).

Цена 26,90 лв.

Грамота за баба и бележник за рецепти

Грамота в рамка с размер А4 (21 см х 29,7 см) за най-добрата баба и тефтер за рецепти. Бележникът е с размери 21 см х 15 см х 2 см и съдържа 110 страници, раирани. Моля, попълнете данните за сертификата в секцията "Персонализиране на продукта" малко по-долу.

Цена 35,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук