Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Стойка за сватбени халки с надпис

Стойка за пръстените на сватбената церемония с изписване на фамилията или имената на младоженците, дата и кратко послание по желание. За целта, моля попълнете полето в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: до 5 работни дни.

Цена 36,90 лв.

Гравирани дъска, чук и точилка

Кухненски комплект за шеф готвачи или любители. С надпис по избор на клиента. Напишете текста за всеки един от артикулите в секцията "Персонализиране на продукта". Чук, дъска за рязане и точилка.

Срок за изработка: до 5 работни дни.

Цена 49,90 лв.

Грамота за най-добър автомонтьор

Грамотата е поставена в рамка - може да изберете между 2 размера: 15 см х 20 см или А4. Моля, попълнете име на автомонтьора, дата, град (ако ще желаете да присъстват) и от кого е сертификата. Има възможност да се изработи и с изцяло ваш текст - в този случай, свържете се с нас на тел. или Вайбър 0883 22 44 41

Цена 19,90 лв.

Рамка за влюбени сърце от рози

Рамката е с размер А4 (21 см х 29,7 см), с декоративни мини розички, оформени като половин сърце. В другата половина ще поставим името на вашата половинка. Моля, напишете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу и не забравяйте да запаметите.

Цена 24,90 лв.

Ключодържател фотоапарат

Аксесоар за фотографи - ключодържател фотоапарат. Размер: 5 см х 4 см. Ключодържателят има опция за издаване на звук като от направена снимка и светва обектива. В долната част е нужно да отстраните защитата на батериите и ще се насладите на готино копие на фотоапарат.

Цена 16,90 лв.

Ключодържател мини албум за снимки

Ключодържател фото албум, който съдържа 10 листа, в които може да сложите своите снимки, точно както в обикновен албум за снимки. Само че този е с миниатюрна форма и се побира в дланта ви. Размер: 4 см х 4,5 см.

Ако желаете, можем да поставим вашите 20 бр. снимки - цената ще се оскъпи с 12 лв. За целта е нужно да ни ги изпратите на Вайбър 0883 22 44 41 или на имейл info{at}giftmania.bg. Изберете опция по-долу за вариант с или без снимките.

Цена 13,90 лв.

Поставка за кенчета ТАНК с надпис

Внимание! Кенчетата и бутилката не са включени в цената!

Поставка за кенове и 1 бутилка с възможност за поставяне на надпис отстрани. Размери: 18 см х 13,5 см х 27 см. Материал: 3мм шперплат.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 45,90 лв.

Дизайнерски часовник за фризьорски салон

Часовник за фризьори с надпис по желание на клиента - моля, напишете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу. Материал: 3мм шперплат, размер: 25 см. Предлагаме два различни дизайна, при потвърждение на поръчката от наш сътрудник, ще уточните кой точно желаете.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 45,90 лв.

Стенен часовник БМВ с номера на колата ви

Часовникът е с поставено логото на BMW и персонален регистрационен номер или надпис - моля, попълнете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу. Часовникът е стенен. Материал: черен плексиглас с директен UV печат. Размер в диаметър: 25 см.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 49,90 лв.

Карти с въпроси "Сподели ми" за парти

Картите са 100 броя и ще разчупят вашето парти или събиране с приятели. Игра от типа "Истина или предизвикателство". Забавлявайте се заедно с приятелите. Вдигнете градуса на партито.

Цена 24,99 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук