Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Дизайнерски часовник за фризьорски салон

Часовник за фризьори с надпис по желание на клиента - моля, напишете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу. Материал: 3мм шперплат, размер: 25 см. Предлагаме два различни дизайна, при потвърждение на поръчката от наш сътрудник, ще уточните кой точно желаете.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Внимание! Поради големия обем натовареност, срокът за изработка може да бъде до 7 работни дни. 

Цена 45,90 лв.
  • Ново

Стенен часовник БМВ с номера на колата ви

Часовникът е с поставено логото на BMW и персонален регистрационен номер или надпис - моля, попълнете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу. Часовникът е стенен. Материал: черен плексиглас с директен UV печат. Размер в диаметър: 25 см.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Внимание! Поради големия обем натовареност, срокът за изработка може да бъде до 7 работни дни. 

Цена 49,90 лв.

Карти с въпроси "Сподели ми" за парти

Картите са 100 броя и ще разчупят вашето парти или събиране с приятели. Игра от типа "Истина или предизвикателство". Забавлявайте се заедно с приятелите. Вдигнете градуса на партито.

Цена 24,99 лв.

Карти за двойки "Сподели ми" в леглото

Подарък за двойки - 100 броя карти с въпроси в леглото. Изтегляйте смело и питайте любимия човек. След това е негов ред да тегли и да пита вас. Забавлявайте се заедно. Въпросите са подходящи както за дълготрайни партньори, така и за нови.

Цена 24,99 лв.

Карти за двойки "Сподели ми"

Подарък за двойки - 100 броя карти с въпроси. Изтегляйте смело и питайте любимия човек. След това е негов ред да тегли и да пита вас. Забавлявайте се заедно. Въпросите са подходящи както за дълготрайни партньори, така и за нови.

Цена 24,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства за семейството

Албум, луксозно издание с възможност да поставите и свои общи снимки, докато извършвате написаните предизвикателства с цялото семейство.  40 действия, които да направите заедно с любимите си хора у дома. Забавлявайте се, изтърквайки скреч фолиото и разбирайки какво предстои. Предизвикайте себе си и се забавлявайте. С тези предизвикателства ще разберете кой е най-находчив, кой има най-голямо чувство за хумор, кой е по-изобретателен.

Цена 39,99 лв.

Книга-албум с предизвикателства за двойки

Албумът съдържа 40 различни идеи за игри, предизвикателства или действия, които ще сближат всяка двойка. Ще излезете от зоната си на комфорт, но ще се забавлявате искрено. Луксозното издание има място, където сами да поставите свои общи снимки и така да превърнете книгата в страхотен спомен. Текстовете за действията са скрити под скреч фолио за изтриване за още повече емоции.

Цена 39,99 лв.

Скреч тийн календар с предизвикателства

Календар за тийнейджъри с предизвикателства за всеки ден от 2024 година. Някои от тях са под скреч полета за изтриване. За да е още по-забавно. Темите са всякакви и са съобразени с празниците, дните от седмицата и ваканциите на тийнейджърите. Действията развиват мисленето, усвояването на нови знания, насърчават сръчността, таланта и уменията на всеки тийнейджър на възраст от 11 до 17 години. Могат да се изпълняват с приятели или вкъщи със семейството.

Цена 32,99 лв.

Скреч календар с предизвикателства за 2024 година

Календар на предизвикателствата за идващата 2024 година. На места има скреч полета, под които са скрити предизвикателства от всякакъв тип. Календарът е подходящ както за жени, така и за мъже. Съдържа действия, съобразени със сезоните, дните от седмицата и празниците. Темите са много разнообразни - фотография, спорт, традиции, култура, кулинария, пътешествия и др.

Цена 32,99 лв.

Химикалка с формата на кола

Химикал количка. Колелата му са подвижни, пълнителят може да се сменя, което прави химикала годен за многократна употреба. Размер: 13 см. Материал: пластмаса. Има налични няколко цвята, когато наш сътрудник се свърже с вас за потвърждение на поръчката, ще уточните кой цвят искате.

Цена 2,90 лв.

Тефтер за най-добрата леля

Тефтерът е бял и на него може да се постави какъвто текст желаете. Не е задължително да е за леля. Подаръкът се персонализира с директен печат. Размер на бележника: 13 см х 21 см и съдържа 80 страници, раирани. Моля, попълнете желания надпис за корицата в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Време за изработка: 4-5 работни дни.

Внимание! Поради големия обем натовареност, срокът за изработка може да бъде до 7 работни дни. 

Цена 27,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук