Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Мини шоколади за ергенско парти или сватба

Шоколадчета от по 40 грама всяко с персонализиран етикет за ергенско парти или сватба. Вие определяте текста. Попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Забележка: посочената цена е за 5 броя шоколада - това е минималния брой, може да поръчате повече, като цената зависи от бройката - за повече информация, свържете се с нас. По желание всяко шоколадче има възможност да се постави в прозрачен целофан с панделка, което ще оскъпи поръчката с 50 стотинки на брой.

Предлагаме шоколадчета и за моминско парти, които може да видите ТУК

Цена 24,90 лв.

Мини шоколади за моминско парти или сватба

Шоколадчета от по 40 грама всяко с персонализиран етикет за моминско парти или сватба. Вие определяте текста. Попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Забележка: посочената цена е за 5 броя шоколада - това е минималния брой, може да поръчате повече, като цената зависи от бройката - за повече информация, свържете се с нас. По желание всяко шоколадче има възможност да се постави в прозрачен целофан с панделка, което ще оскъпи поръчката с 50 стотинки на брой.

Предлагаме шоколадчета и за ергенско парти. Можете да ги видите ТУК

Цена 24,90 лв.

Бутилка вино и бонбони Кама Сутра

Кутия шоколадови бонбони Кама Шастра (175гр.) и бутилка червено вино с персонализиран етикет. Моля, попълнете желания текст в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Виното е 700 мл, българско производство - мерло. Бонбоните са изработени много детайлно с пози от Кама Сутра - от бял, черен и млечен шоколад.

Цена 34,90 лв.

Бонбони с пози Кама Сутра и еротични зарчета

Шоколадови бонбони - 8 броя, с пози от Кама Сутра и еротични зарчета, 2 броя. На единия зар има изобразени пози, а на другия - местата, на които да се изпълняват. Светят в тъмното. Бонбоните в кутията са комбинация от бял, млечен и натурален шоколад. Грамаж: 175 гр. Кутията с бонбони Кама Шастра е с размер 20 см х 29 см.

Цена 24,90 лв.

Шоколад с персонализиран надпис

Шоколад, чиято опаковка персонализираме и поставяме Ваше послание или пожелание. Шоколадът е млечен, 100 гр. Моля, попълнете желания текст в секцията "Персонализиране на продукта" под снимката на продукта.

Цена 9,90 лв.

Течен шоколад Нутела с персонален етикет

Шоколад Нутела с Ваши снимки и текст. Може да изберете грамаж на бурканчето по-долу - 400 гр или 750 гр. Има възможност за поставяне на две различни или еднакви снимки. Етикетът може да е и без снимки, както е на посочения примерен вариант. Моля, попълнете данните за етикета в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Цена 18,90 лв.

Течен шоколад Нутела за влюбени с персонален етикет

Шоколад Нутела. По-долу може да изберете грамажа на бурканчето с шоколад - 400 гр или 750 гр. Етикетът е с Ваши снимки и текст. Снимките може да са еднакви или различни - по Ваше желание. Етикетът може да е и без снимки, както е на посочения примерен вариант. Моля, попълнете данните за етикета в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Цена 18,90 лв.

Вино и шоколад червени сърца

Giftmania.bg Ви предлага подарък за влюбени, с който да впечатлите Вашата половинка - бутилка вино и шоколад с Ваши снимки и текст. Снимките и текстът може да са както различни за виното и шоколада, така и еднакви - вие определяте това. Моля, прикачите ги в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Време за изработка: 1-2 работни дни.

Бутилката вино е с включена картонена кутия и аерофолио.

Цена 28,90 лв.

Тофифи за влюбени

Шоколадови бонбони Toffifee за влюбени. Грамаж: 125 гр. На опаковката поставяме текст по избор на клиента. Може да го попълните в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Цена 14,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук