Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Гравиран ключодържател с издълбано сърце

Ключодържател с текст по желание на клиента. В долния ъгъл е издълбано малко сърце. Моля, попълнете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Ключодържателят е метален и е с размери 9 см х 3 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Химикалка-ролер с Ваш надпис

Гравирана химикалка с кратък надпис по Ваше желание. Метална химикалка-ролер с размери: 13,5 см х 1 см. Поставена е в черна картонена кутийка. Може да изберете между бял или черен цвят по-долу. Моля, попълнете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Комплект от 1 или 2 гравирани чаши и бутилка за алкохол

Сет от гравирана бутилка за алкохол и 1 или 2 чаши. Текстът определяте вие - моля, попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката. Бутилката е с вместимост 500мл. Може да се постави ракия, вино или друга напитка. Ако искате гравираните чаши да са 2 броя (+12 лв) - изберете опцията малко по-долу.

Забележка: при лазерното гравиране на стъклото е възможно буквите да не излязат напълно еднородни.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 43,90 лв.

Гравирана химикалка Parker Jotter Royal Steel

Химикалка с марката Паркер с гравиран текст. Идеална за подарък за специален човек. Моля, попълнете кратък текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 56,90 лв.

Гравиран медальон сърце

Гравирано колие сърце с кратка дума, дата или инициали. Има малко камъче тип Сваровски. Материал на висулката: стомана с никелово покритие. Размер на висулката: 4,5 х 3,5 см, върви с каучокова каишка за врата с дължина 60 см. Моля, напишете текста за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерните снимки. Можете да изберете и красива плюшена кутия, която струва 7 лв - по-долу. По желание медальонът сърце може да се гравира двустранно - за повече информация - свържете се с нас.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 35,90 лв.

Медальон тип военна плочка с гравиран текст

Гравиран медальон дог таг с гравиран текст по желание на клиента. Моля, напишете го в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимките. Може да се добави красива плюшена кутийка, което ще оскъпи поръчката със 7 лв. Изработен е от метална пластина от анодиран алуминий, размер: 5,3 см х 3 см. Включена е верижка с дължина 70 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 28,90 лв.

Джобно ножче, синьо, с гравиран текст

Гравирано джобно ножче в син цвят с Ваш текст или послание. Ножчето е поставено в кутия. Може да напишете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" малко по-долу. Джобното ножче е с размери 9,5 см х 2,5 см. Има 8 функции:

-ключодържател
-ножичка
-ножче
-пиличка
-отварачка
-метърче

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 32,90 лв.

Табакера с гравиран надпис

Метална табакера с надпис или пожелание по избор. Размер на табакерата: 9,3 см х 8,8 см х 1,5 см. Моля, напишете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Цена 39,90 лв.

Кожена табакера с гравирана пластина

Табакера с гравирана метална пластина. Табакерата е кожена и е с размери: 9,1 см х 8,6 см х 1,8 см. Моля, попълнете име или кратка дума за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта малко по-долу.

Срок за доставка: 2 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Любовен амулет с гравиран текст

Ключодържател любовен амулет с гравиран текст на две от плочките - на сърцето и на овала. Материал: метал, размер: 10,5 см х 3,5 см. Моля, напишете какво желаете да се гравира в секцията "Персонализиране на продукта" под примерната снимка.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Цена 32,90 лв.

Гравирана бутилка

Стъклена бутилка с гравиран Ваш текст. Моля, попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Бутилката е от 500 мл и се предлага празна, без съдържание.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Внимание! Моля имайте в предвид, че при лазерно гравиране на стъкло е възможно буквите да не излизат напълно еднородни.

Цена 29,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук