Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Тефтер-органайзер с гравиран текст

Бележник с твърди, гумирани корици. Размер А5 - 21 см х 14,8 см. Съдържа 160 раирани страници, има го в различни цветове - изберете по-долу. Текстът на него определяте вие - попълнете го в  "Персонализиране на продукта". Тефтерът има 2 корици, като едната е с място за поставяне на визитни картички или друго. Надпис или картинка се поставя с директен UV печат.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

  • Ново

Бял химикал с камъчета и гравиран надпис

Красива химикалка в бяло, с декоративни камъчета и надпис по желание на клиента. Поставен в бяла кутийка. Моля, напишете нещо кратко за гравиране в "Персонализиране на продукта" по-долу и запазете промяната.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 27,90 лв.
  • Ново

Химикалка с гравиран надпис в кутия

Гравирана химикалка в картонена кутия. Може да се гравира кратък текст или имена - за целта, моля попълнете полето "Персонализиране на продукта"  по-долу.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 21,90 лв.
  • Ново

Тефтер с гравиран текст за доктор

Тефтерът е с размер А5 (15 см х 20 см), съдържа 240 страници, 13 страници с полезна информация и има сатенена лента за отбелязване. Може да изберете между два цвята на текста по-долу - син и червен. Облицован е с луксозна термо кожа. Моля, попълнете желания текст в "Персонализиране на продукта".

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Гравирани химикал и кутийка

Кутията и химикалката могат да се гравират с кратък текст по ваш избор. Материал на кутийката: 3мм шперплат, химикалът е метален. Моля, попълнете полетата в "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Забележка: всеки наш артикул е застрахован при транспортирането си. Когато получите стоката от куриера, задължително трябва да я отворите пред него и ако има нередност, да се установи на място. Гифтмания бг не носи отговорност за повредени пратки, установени след това или на по-късен етап.

Цена 36,90 лв.

Гравиран ключодържател с издълбано сърце

Ключодържател с текст по желание на клиента. В долния ъгъл е издълбано малко сърце. Моля, попълнете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу. Ключодържателят е метален и е с размери 9 см х 3 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 26,90 лв.

Химикалка-ролер с Ваш надпис

Гравирана химикалка с кратък надпис по Ваше желание. Метална химикалка-ролер с размери: 13,5 см х 1 см. Поставена е в черна картонена кутийка. Може да изберете между бял или черен цвят по-долу. Моля, попълнете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Комплект от 1 или 2 гравирани чаши и бутилка за алкохол

Сет от гравирана бутилка за алкохол и 1 или 2 чаши. Текстът определяте вие - моля, попълнете го в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимката. Бутилката е с вместимост 500мл. Може да се постави ракия, вино или друга напитка. Ако искате гравираните чаши да са 2 броя (+12 лв) - изберете опцията малко по-долу.

Забележка: при лазерното гравиране на стъклото е възможно буквите да не излязат напълно еднородни.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 43,90 лв.

Гравирана химикалка Parker Jotter Royal Steel

Химикалка с марката Паркер с гравиран текст. Идеална за подарък за специален човек. Моля, попълнете кратък текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 56,90 лв.

Гравиран медальон сърце

Гравирано колие сърце с кратка дума, дата или инициали. Има малко камъче тип Сваровски. Материал на висулката: стомана с никелово покритие. Размер на висулката: 4,5 х 3,5 см, върви с каучокова каишка за врата с дължина 60 см. Моля, напишете текста за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" малко под примерните снимки. Можете да изберете и красива плюшена кутия, която струва 7 лв - по-долу. По желание медальонът сърце може да се гравира двустранно - за повече информация - свържете се с нас.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 35,90 лв.

Медальон тип военна плочка с гравиран текст

Гравиран медальон дог таг с гравиран текст по желание на клиента. Моля, напишете го в секцията "Персонализиране на продукта" малко под снимките. Може да се добави красива плюшена кутийка, което ще оскъпи поръчката със 7 лв. Изработен е от метална пластина от анодиран алуминий, размер: 5,3 см х 3 см. Включена е верижка с дължина 70 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 28,90 лв.

Джобно ножче, синьо, с гравиран текст

Гравирано джобно ножче в син цвят с Ваш текст или послание. Ножчето е поставено в кутия. Може да напишете желания текст за гравиране в секцията "Персонализиране на продукта" малко по-долу. Джобното ножче е с размери 9,5 см х 2,5 см. Има 8 функции:

-ключодържател
-ножичка
-ножче
-пиличка
-отварачка
-метърче

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 32,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук