Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Стойка за сватбени халки с надпис

Стойка за пръстените на сватбената церемония с изписване на фамилията или имената на младоженците, дата и кратко послание по желание. За целта, моля попълнете полето в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: до 5 работни дни.

Цена 36,90 лв.

Гравирани дъска, чук и точилка

Кухненски комплект за шеф готвачи или любители. С надпис по избор на клиента. Напишете текста за всеки един от артикулите в секцията "Персонализиране на продукта". Чук, дъска за рязане и точилка.

Срок за изработка: до 5 работни дни.

Цена 49,90 лв.

Грамота за най-добър автомонтьор

Грамотата е поставена в рамка - може да изберете между 2 размера: 15 см х 20 см или А4. Моля, попълнете име на автомонтьора, дата, град (ако ще желаете да присъстват) и от кого е сертификата. Има възможност да се изработи и с изцяло ваш текст - в този случай, свържете се с нас на тел. или Вайбър 0883 22 44 41

Цена 19,90 лв.

Керамична чаша с име "Limited Edition"

Чаша с вместимост 330 мл - за кафе или чай. Ще напишем името и годината на раждане Limeted Edition. Моля, посочете ги в секцията "Персонализиране на продукта" по-долу.

Срок за изработка: 2 работни дни.

Цена 19,90 лв.

Рамка с рози за 8-ми март

Красива рамка с декоративни мини рози в лилав цвят за деня на жената осми март. Розичките могат да са и в розов цвят. Размерът на рамката е в две разновидности - 15х20 см или А4 - изберете по-долу. Текстът също може да определите вие - за целта напишете го в полето "Персонализиране на продукта".

Цена 19,90 лв.

Подарък за мама с рози в рамка

Подарък за деня на жената 8-ми март. Поставен в рамка с размер А4 и декориран с мини розички. Посланието може да е по избор на клиента - за целта го напишете в полето "Персонализиране на продукта" .

Цена 24,90 лв.

Вино с етикет и свещички с послание

Виното е от 700 мл, червено, българско производство, ако желаете може да е и бяло. Свещичките са тип чаени, 4 броя като на всяка от тях след разтапянето на восъка се показва посланието на дъното.

За да сложим текст по ваш избор на етикета на бутилката, моля напишете го в полето "Персонализиране на продукта".

Цена 29,90 лв.

Рамка за влюбени сърце от рози

Рамката е с размер А4 (21 см х 29,7 см), с декоративни мини розички, оформени като половин сърце. В другата половина ще поставим името на вашата половинка. Моля, напишете го в полето "Персонализиране на продукта" по-долу и не забравяйте да запаметите.

Цена 24,90 лв.

Плакет Infinity с имена и дата

Подарък за влюбени. Плакет с формата на знака за безкрайност и вашите имена, дата по желание, както и кратко послание за основата. Размер: 13 см х 16 см.

Срок за изработка: 4-5 работни дни.

Цена 29,90 лв.

Ключодържател мини албум за снимки

Ключодържател фото албум, който съдържа 10 листа, в които може да сложите своите снимки, точно както в обикновен албум за снимки. Само че този е с миниатюрна форма и се побира в дланта ви. Размер: 4 см х 4,5 см.

Ако желаете, можем да поставим вашите 20 бр. снимки - цената ще се оскъпи с 12 лв. За целта е нужно да ни ги изпратите на Вайбър 0883 22 44 41 или на имейл info{at}giftmania.bg. Изберете опция по-долу за вариант с или без снимките.

Цена 13,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук