Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Колаж от снимки сърце с имена

Колаж с формата на сърце от Ваши снимки и имената Ви в него. Колажът се поставя в рамка с размер 30*40 см. За него са нужни най-малко 5-6 снимки, които може да ни изпратите на имейл info@giftmania.bg или по описания по-долу начин.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Персонализиране на продукта

Непременно запазете персонализацията, за да можете да добавите продукта в количката.
  • Макс. 250 символа
  • Макс. 250 символа
31,90 лв.
С вкл. данък
Количество
В наличност

22-82

Предлагаме Ви един страхотен и различен подарък за деня на влюбените 14 февруари или друг повод - колаж с формата на сърце от Ваши снимки и имената Ви в него. За целта са ни нужни най-малко 5-6 снимки (колкото повече са снимките, толкова по-малко ще се повтарят, тъй като те изграждат сърцето). Може да ни ги изпратите на имейл info@giftmania.bg или чрез сайт за споделяне на файлове. Ето как: архивирайте снимките и ги качете ТУК

След това изберете само бутона "Изпрати и вземи линк". Ще Ви се отвори нов прозорец, копирайте линка и го поставете в секцията "Персонализиране на продукта" в нашия сайт. Може да поставите линка и в съобщение към поръчката си. Наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение, че сме получили снимките и да Ви уведоми кога да очаквате поръчката си.

Конкретни референции

Все още няма отзиви от клиенти.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук