Гифтмания бг
cart9 0 Количка
3 Акаунт
Контакти
4 Информация

Активни филтри

Статуетка бухал за директор или учител

Фигура бухал с ваш надпис на основата. Моля, попълнете го по-долу в секцията "Персонализиране на продукта". Статуетката е изработена от пластмаса, основата е мраморна. Височина (заедно с основата) - 12 см.

Срок за изработка: 2-3 работни дни.

Цена 26,90 лв.
  • Ново

Рамка с карта за завършване

Подарък за завършване в рамка с карта на училището или университета и ваш кратък текст. Рамката е с размер А4 (21 см х 29,7 см). Моля, попълнете адреса на учебното заведение, както и текста, който искате да поставим - полетата са малко по-долу.

Срок за изработка: 1-2 работни дни.

Цена 22,90 лв.

Стикер за автомобил за абитуриенти

Стикер за кола с надпис "Абитуриент", "Абитуриентка" или "Отивам на бал". Той може да се сложи временно на регистрационния номер, с който се придвижват абитуриенти. Размер: 52 см х 11 см. При потвърждение на поръчката може да уточните кой стикер точно желаете от трите.

Цена 9,90 лв.

Химикал 4 в 1 в кутийка с надпис

Химикалка в кутия с надпис "Благодарим Ви, че ни вдъхновихте за нови постижения". Размер на кутията: 16 см х 2,5 см х 2,5 см. Подарък за учител. Функции - писане, лазерче, фенерче и стилус.

Цена 12,90 лв.

Комплект дневник и химикалка "Чакат ме велики дела"

Луксозен комплект в кутия - тефтер с кожени корици и надпис "Чакат ме велики дела" и химикалка. Придружен от красива подаръчна торбичка в тон. Тефтерът е с размери 21 см х 14,5 см х 2 см и съдържа 116 раирани страници.

Цена 26,90 лв.

Тефтер + химикалка "Учителка №1 в онлайн обучение"

Бележник с надпис "Дневникът на един супер учител" в комбинация с химикалка с декоративен диамант и надпис "Учителка №1 в онлайн обучение". Тефтерът съдържа 116 раирани листа, има твърди корици и е с размери 21 см х 14,5 см х 2 см. Химикалката се изпраща според наличния цвят към момента.

Редовна цена 18,90 лв. -3,00 лв. Цена 15,90 лв.
  • -3,00 лв.

Тефтер + химикалка "Невероятна класна"

Бележник с надпис "Дневникът на един супер учител" в комбинация с химикалка с декоративен диамант и надпис "Невероятна класна". Тефтерът съдържа 116 раирани листа, има твърди корици и е с размери 21 см х 14,5 см х 2 см. Химикалката се изпраща според наличния цвят към момента.

Цена 18,90 лв.

Количка

Количката е празна

Търси

Може да поставите популярни тагове тук:

Акаунт

Нямате акаунт?
Създайте тук